lees onze reviews

Arnand de Graaf

Datum: 17/02/2024

I got my Open Water PADI here from Rico. He is an excellent instructor with heaps of experience from multiple diving organisations. He took his time with me and gave me information not only from PADI but from all his experiences which results in a more than complete learning experience. Definitely going to get my advanced PADI at All About Scuba when I go to Curacao again. Thank you for the experience Rico!

Darcy Stewart

Datum: 18/02/2024

My cousin and I went to Curaçao for a week specifically because we heard the diving was some of the best. I had never been before but had finished my online training and needed to do my deep dives to get certified. We searched high and low for a good dive master- we called and messaged a dozen places and talked to tons of people, but knew right when we spoke to Rico that he was going to be the very best. He’s so unbelievably fun, so accommodating, so experienced and so so prepared. We felt incredibly safe, saw the most BEAUTIFUL things, and had one of the best times of our lives. He’s not only a great dive master and mentor, but just an all around awesome guy who wants us to have the most fun. I’d give him a 12/10 rating for best host ever! Attached are some photos of us and of him. BEST TIME EVER!!

Tessa Janssen

Datum: 27/11/2023

Ik heb vorige week bij Rico mn brevet gehaald samen met mn tante. Ik vond heel veel dingen in het begin heel eng. Maar rico heeft mij hier allemaal heel fijn doorheen geholpen!

Robin Devid

Datum: 14/11/2023

Ik heb een fantastische introductieduik gehad met Rico bij Playa Lagun waar we naar de cave zijn gedoken. Hij is een ontzettend aangename en kalme persoon die goed oplet hoe het met je gaat. Hij zorgt er uitstekend voor dat iedereen in de groep zich op zijn gemak voelt!

Cindy Buelens

Datum: 10/10/2023

Wat een leerrijke ervaring om met Rico te duiken. Mijn vriend ging voor zijn open water en voor mij was het een bom aan bijkomende informatie na mijn verroeste advanced die ik na jaren terug opnam. Ken geen betere instructor met zoveel jaren ervaring en een bom aan kennis, dat kan je nergens anders vinden op Curaçao. Bovendien toont hij jou de mooiste plekken! Wat een ervaring!!

Richard Tieman

Datum: 5/10/2023

Rico is een relaxte en rustige instructeur die met veel geduld en toewijding zijn lessen ofwel de begeleidingsduiken geeft. Niet te beroerd om je nog eens extra uitleg te geven als je nog een vraagje hebt. Wij hebben afgelopen week de Advanced cursus gevolgd bij Rico met vooraf twee begeleidingsduiken. Dit ging allemaal zeer relaxed en goed verzorgd. Planning m.b.t. de duiken en de locaties gebeurde allemaal in goed overleg. Hebben veel mooie duikspots gezien Dankzij Rico zijn wij beiden geslaagd voor onze Padi Advanced. Bedankt Rico en wellicht tot volgend jaar om nog een paar mooie duiken te gaan maken. Groet Christa en Richard Tieman.

Lucas Deijkers

Datum: 15/04/2023

Fijne introductie duik gehad met Rico en zijn collega afgelopen zomer. Deskundige en geruststellende instructeurs!

Staat makelaars

Datum: 06/09/2023

Een top vent! Rustige uitleg, goed materiaal en neemt keurig de tijd. Communicatie top! Ook perfect voor kids. Mijn oudste vond het erg prettig duiken met Rico. Voelde zich op zijn gemak. Rico levelt perfect met de jeugd (puber van 12). Volgend jaar weer!

Manon Vasterd

Datum: 04/09/2023

Op het prachtige eiland Curaçao heb ik het geluk een uitzonderlijke duikinstructeur en gidsduiker te hebben leren kennen. Met zijn indrukwekkende 22 jaar ervaring als instructeur, is zijn expertise en vaardigheid onmiskenbaar. Maar wat hem echt onderscheidt, is zijn persoonlijke benadering. Hij geeft persoonlijke aandacht, wat bijdraagt aan het gevoel van veiligheid en vertrouwen onder water. Hij houdt rekening met de huidige duikomstandigheden en eventuele spanningen die duikers kunnen voelen, een bewijs van zijn inzet om ervoor te zorgen dat iedereen zich op zijn gemak voelt.Daarnaast is zijn grondige kennis van de onderwaterwereld van Curaçao ongeëvenaard. Elke duik is een avontuur vol ontdekkingen, mede dankzij zijn vermogen om het onbekende en wonderbaarlijke van de oceaan te onthullen. Hij ziet echt de kleinste objecten, super gaaf. Concluderend, als je ooit het geluk hebt om op Curaçao te mogen komen duiken, en je wilt een gidsduiker die niet alleen uitgebreide kennis heeft, maar ook echt om je ervaring geeft, dan is deze duikinstructeur, Rico echt een aanrader!

Paul De Keijzer

Datum: 30/08/2023

Vandaag introductieduik gedaan met Rico voor mij de eerste keer Rico heeft mij zeer goed begeleid en mij een onvergetelijke duik bezorgd beveel hem dan ook zeer aan mischien tot de volgende keer Rico...

Rowenna Goudsblom

Datum: 29/08/2023

Eind 2022 heb ik mijn Padi Open Water bij Rico behaald, heel fijn de 1 op 1 duikcursus. Als ik moeite had met een oefening nam Rico alle tijd en aandacht om me gerust te stellen en me het vertrouwen te geven dat het zou lukken. Een super duikinstructeur! In 2023 was ik weer op Curaçao en heb ik hele leuke duiken met Rico gemaakt om meer ervaring op te doen waaronder een avondduik, topervaring.

Theo

Datum: 29/08/2023

Voor de 2e keer een instructieduik gehad met Rico. Dit keer bij Tugbaybeach. Rico komt bij mij rustig en zelfverzekerd over, neemt alle tijd voor je en zorgt ervoor dat alles duidelijk is voor je begint aan de duik. Ook onderwater gaat het er rustig aan toe hij houdt alles scherp in de gaten. Als ik overweeg mn PADI te gaan halen, dan wordt hij mijn instructeur.

Jeroen Tellings

Datum: 28/08/2023

Ik heb bij Rico mij rescue gedaan en Rico is de beste instructeur waar ik les van heb gehad. Rustig, professioneel en sociaal. Daarna nog vaker met Rico gaan duiken en mijn vrouw gaat ook bij Rico voor rescue. Top instructeur.

Eric Deijkers

Datum: 27/08/2023

10 dagen geleden mijn PADI OW gehaald bij Rico Troost. Wat mij het meeste opviel bij Rico is dat hij, ondanks dat hij dit al honderden keren heeft gedaan, een hele persoonlijke aanpak heeft, afgestemd op de cursist. Rico begrijpt heel goed dat iedere cursist anders is. Het waren aangename duikdagen. Het is zo goed bevallen dat ik over 3 maanden weer terugkeer naar Curaçao voor mijn Advanced OW. Uiteraard weer bij Rico. Absoluut een kanjer die Rico :-)
Eric

Rian van Strien

Datum: 16/08/2023

Ik ben 60 jaar ik heb tijdens de Curaçao vakantie deze zomer de cursus Open Water Diver bij Rico gedaan. Ik wist op voorhand al dat ik wat nerveus zou zijn en ik kon dit met Rico bespreken. Hij heeft veel ervaring en mensenkennis en we hebben besloten om de cursus in alle rust in vier dagen te doen in plaats van drie dagen. We zijn vier dagen lang naar de mooiste duikplekken geweest en hebben in totaal 8 duiken gedaan. Ik ben er fier op dat ik mijn eerste duikbrevet heb gehaald en ik ben blij dat ik dit met Rico heb gedaan. Een top instructeur! Ik kom gauw weer terug voor een vervolg! Groeten: Rian van Strien

Jolijn van de Kar (jolijn02)

Ik was 4 weken op Curaçao en heb mijn PADI Openwater, PADI Openwater Advanced en PADI Nitrox allemaal bij Rico gedaan. Hij is een erg sympathieke en goede duikinstructeur. Hij doet veel moeite om je te leren kennen zodat je duik zo leuk en goed mogelijk verloopt. Door een auto-ongeluk heb ik een paar daar dagen niet kunnen duiken; hij heeft voor mij zijn hele agenda omgegooid zodat ik toch nog mijn certificaten kon behalen.Naast duikinstructeur is Rico ook een topgozer waar je goed mee kan lachen en praten. Hij heeft zelfs moeite genomen me terug naar het vliegveld te brengen! Dankjewel Rico! Kom snel terug voor andere duikcertificaten! Zeker aanrader!

Verena Beijer

Tijdens onze Curacao vakantie hebben we meerdere keren met Rico gedoken. Rico is een professionele duikinstructeur/gids. We voelden ons altijd veilig en goed verzorgd. Persoonlijk is Rico een absoluut aardige en sympathieke persoon die vloeiend Nederlands, Engels en Duits spreekt, evenals een paar andere talen. Met Rico waren de duiken altijd een rustige, ontspannen en bijzondere ervaring. Stress is voor hem een ​​vreemd woord, hij neemt voldoende tijd voor elke duiker/duikcursist. De apparatuur is up-to-date en zeer goed onderhouden. Duiken met Rico op Curacao is een aanrader. We komen graag terug. Groetjes Hans en Verena